Πειραιάς : NEKDESIGN Ναυπηγικό γραφείο Εκπτωτική πολιτική Πρός ΠΑΣΙΔΙ

On Wed, May 17, 2023 at 3:18 PM NEK DESIGN <info@nekdesign.gr> wrote:

Καλησπέρα σας,

σε απάντηση του e-mail σας, και μετά την τηλεφωνική μας επαφή, επιλέγουμε τη Νο 2 προσφορά σας- Συνεργαζόμενη επιχείρηση σε ετήσια βάση-Gold Partner.

Παράλληλα, δεσμευόμαστε για την παροχή έκπτωσης 20% στο κόστος εργασίας των παροχών μας.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή ερώτηση στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Νίκος Ε. Κονδυλόπουλος

**************************************

NEK DESIGN SINGLE MEMBER P.C.

NAVAL ARCHITECT – MARINE ENGINEER SERVICES

5, CHAR. TRICOUPI ST.
GR – 15122 MAROUSSI – ATHENS – GREECE
TEL: +30 2106122676

info@nekdesign.gr

https://www.nekdesign.gr/

**************************************

Η NEK DESIGN είναι ένα ναυπηγικό γραφείο που Ιδρύθηκε το 1984 και κινείται αποκλειστικά στο χώρο των σκαφών αναψυχής, μηχανοκίνητων και ιστιοφόρων. Ιδρυτής της είναι ο Νικόλας Κονδυλόπουλος, ο οποίος είναι ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός, εξουσιοδοτημένος επιθεωρητής για την πιστοποίηση CE, καθώς και εγκεκριμένος πραγματογνώμονας σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες, φορείς πιστοποίησης, ενώσεις επιθεωρητών και τις λιμενικές αρχές.

Προσφέρουμε συνολικές υπηρεσίες ως σύμβουλος σκαφών σε ιδιώτες καθώς και επαγγελματίες, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς του χώρου, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Επιπλέον, η NEK DESIGN πιστοποιεί καινούρια και μεταχειρισμένα σκάφη καθώς και εξοπλισμό σκαφών, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής οδηγίας 2013/53 για την πιστοποίηση σκαφών αναψυχής, σε στενή συνεργασία και ενεργώντας ως επιθεωρητής του πιστοποιημένου φορέα IMCI (International Marine Certification Institute).

Η εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής συμπεριλαμβάνει την οργάνωση και επίβλεψη κατασκευών, καλύπτοντας όλους τους τομείς, από τη σχεδίαση μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής συμπεριλαμβάνει την οργάνωση και επίβλεψη κατασκευών, καλύπτοντας όλους τους τομείς, από τη σχεδίαση μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
Η εμπειρία μας στο χώρο της επιθεώρησης συμπεριλαμβάνει επιθεωρήσεις πριν από την αγορά, επιθεωρήσεις εκτίμησης αξίας και ασφάλισης καθώς και υποθέσεις πραγματογνωμοσύνης ζημιών και διαχείρισης απαιτήσεων. Στο χώρο της πιστοποίησης καλύπτουμε ολόκληρο το εύρος της οδηγίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όσον αφορά το σκάφος αναψυχής, μηχανοκίνητο και ιστιοφόρο. Η γνώση της τοπικής αγοράς και των παροχών της μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη και περίπτωση.

Ο IMCI είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ανεξάρτητος οργανισμός, με βάση την Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσδίδει με αφοσίωση αξία στην παγκόσμια βιομηχανία του σκάφους αναψυχής με το να πιστοποιεί τη συμμόρφωση των εταιριών, προϊόντων, υπηρεσιών και εμπειρογνωμόνων με τα υψηλότερα αναγνωρισμένα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Έχοντας ένα υψηλά ειδικευμένο και κινητοποιημένο προσωπικό καθώς και με τη βοήθεια της πλέον προηγμένης τεχνολογίας, στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας.

google-site-verification: google4dc3a8990fdc5417.html G-F0EYY2HBGF