Αρθρα και Νέα του ΠΑΣΙΔΙ

Αγώνας του ΝΑΟΕΦΚ στην Νέα Επίδαυρο

Νέα του ΠΑΣΙΔΙ Ιουλιος 2023

Εγινε ο αγώνας του ΝΑΟΕΦΚ στην Νέα Επίδαυρο.

Στην επιτυχημενη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Φιλιππος Βιντζηλαιος κ ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΙΔΙ Δημητρης Πετρομυλωνάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συζήτηση μεταξύ του ΠΑΣΙΔΙ και του προέδρου του ΝΑΟΕΦΚ κ. Σαμαρτζη ήταν άκρως διαφωτιστική κ αμοιβαία ενημερωτικη για τις δρασεις μας και για τα θεματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των σκαφών και μπορεί το ΠΑΣΙΔΙ να αναδεικνύει. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μεν αγωνιζόμενοι, αλλά και ιδιοκτήτες σκαφών. Σε αυτό το επίπεδο εννοειται οτι μπορει, και ήδη συνδράμει το ΠΑΣΙΔΙ.

Παράλληλα εγιναν συναντήσεις με φορείς της περιοχής και του λιμενικού ταμείου Κα Αγγελική Σακελλαρίου με αντικείμενο τις προτάσεις μας για περαιτέρω βελτίωση ενός ποιοτικού λιμανιού που κρατάει την ταυτότητα και τα Ελληνικά χαρακτηριστικά του. Για την προστασια των σκαφων μας και την αναδειξη της περιοχης !

Συγχαρητήρια προς ολους τους συμμετεχοντες αλλα και τους φορείς για την σημαντική δουλειά που γινεται με μεράκι! Να υπογραμμισουμε ότι η οργάνωση ήταν άψογη κ η φιλοξενία από τους φορείς της περιοχής ήταν εντυπωσιακή.

google-site-verification: google4dc3a8990fdc5417.html G-F0EYY2HBGF