Καβαλα , Λημνος, Σαμοθρακη Θάσος Κυρ. Ξουμαλουδης

Όταν αποφασίστε να πλευσετε προς Καβάλα , Λήμνο, Σαμοθράκη και Θάσο ενημερώστε με για λεπτομέρειες…
Στην Καβάλα είναι εύκολο να δέσετε . Το λιμάνι είναι μεγάλο και ακόμη και σε περίοδο αιχμής θα βρείτε θέση . Η πόλη προσφέρει τα πάντα..
Στην Λήμνο , θα δέσετε στη Μύρινα. Είναι πολύ όμορφη και το λιμάνι αρκετά μεγάλο και ασφαλές εκτός από δυνατό νοτιά . Πολλά μαγαζιά και όμορφες διαδρομές . Θα χρειαστεί να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανή , επειδή το νησί θα σας δείξει απίστευτες ομορφιές….
Η Σαμοθράκη έχει την δική της μοναδική άγρια ομορφιά . Δένεται Καμαριωτισσα . Εύκολη πρόσβαση και ασφαλές λιμάνι . Τα Θερμά έχουν μικρό λιμάνι με πολλά αβαθή και θέλει μεγάλη προσοχή.
Η Χώρα βρίσκεται ψηλά από το λιμάνι και χρειάζεται αμάξι ή μηχανάκι . Ο Κύρκος στο λιμάνι θα βοηθήσει . Επιβάλλεται επίσκεψη στις βαθρες και κολύμπι εκεί…. για φαγητό στον προφήτη Ηλία για ψητό κατσίκι….
Η Θάσος έχει πολλά λιμάνια . Ο Λιμενας στα βόρεια είναι το κύριο λιμάνι , αλλά έχει ελλείψεις σε δομές ρεύματος . Νερό ελεύθερα . Μαγαζιά και ταβέρνες παντού . Τα Λιμεναρια είναι το 2ο λιμάνι , πολύ ασφαλές και μεγάλο αλλά δύσκολο σε περίοδο αιχμής . Ταβέρνες παντού και για φαγητό προτιμώ τον Τσιλο , αλλά βασικά πάρτε με τηλέφωνο….

Leave a comment

google-site-verification: google4dc3a8990fdc5417.html G-F0EYY2HBGF