Αρθρα και Νέα του ΠΑΣΙΔΙ

Συμπεράσματα απο την παρουσία του ΠΑΣΙΔΙ στην Εκθεση Ναυτικό Σαλόνι  

Συμπεράσματα απο την παρουσία μας στην Εκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2023 

Έχουμε συναντήσει πολλούς ιδιοκτήτες ιστιοφόρων από όλα τα μέρη της Ελλάδας, Η διαπίστωση είναι ότι χρειαζόταν ένα σωματείο σαν το ΠΑΣΙΔΙ . Φέτος είδαμε και την σημαντική ανταπόκριση που έχουμε σαν σωματείο, αφού αφουγκραστήκαμε και αποτυπώσαμε σε μεγάλο βαθμό τα θέματα που μας απασχολούν .

Είναι αυτά που ασχολούμαστε και προωθούμε όπου χρειάζεται .Η περιφέρεια μέχρι πρότινος, δεν είχε συμμετοχή στα κοινά και όλοι απευθυνόντουσαν “κάπου” για τα θέματα που αφορούν τα ιστιοφόρα. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που ξέρουμε τι θέλουμε.

Έγινε πραγματικότητα η δυνατότητα που έχουν πλέον τα μέλη του ΠΑΣΙΔΙ να ενημερώνονται συστηματικά και να συναποφασίζουν για τα θέματα που μας απασχολούν . Πολλές από τις πράξεις αλλά και τους στόχους μας, αφορούν όχι μόνον τα χιλιάδες ιστιοφόρα, αλλά και γενικότερα όλα τα σκάφη αναψυχής.

Πήραμε και παίρνουμε, πολύ θετικά σχόλια από ανθρώπους με μηχανοκίνητα σκάφη και από άλλους επαγγελματίες του κλάδου, όπως κυβερνήτες σκαφών , μηχανικούς ηλεκτρολόγους σκαφών κλπ.

Από ότι συζητάμε με αρκετό κόσμο στην έκθεση είναι ενθαρρυντικά τα σχόλια και μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η σελίδα μας στο Facebook και οι χιλιάδες πληροφορίες που μοιραζόμαστε. Αποτελούμε μια “εγκυκλοπαίδεια” και σημείο αναφοράς με τις τεχνικές αναρτήσεις που γίνονται.

Ανατρέψαμε την παραδοσιακή εσωστρέφεια και το μοίρασμα της γνώσης στην ομάδα μας είναι αυτονόητο . Αυτό οφείλεται σε όλους μας . H μικρή παρέα που ξεκίνησε έχει γίνει μια δυνατή ομάδα και συναντούμε φίλους ακόμα και στην καθημερινότητα που μας ξέρουν!!

Όπως είναι γνωστό εμείς δεν εμπλεκόμαστε στα θέματα άλλων σωματείων ομίλων κλπ. Θα συνεχίσουμε όπως πάντα, να τηρούμε με συνέπεια την ενημέρωση σε όλους τους ομίλους για όλα όσα χρειάζονται οι ιδιοκτήτες των σκαφών και να υποστηρίζουμε την ιδιοκτησία του σκάφους και την αγάπη για την θάλασσα.

Το σκάφος για πολλούς είναι το αλατοπίπερο της ζωής και το χρειαζόμαστε σαν χόμπι και σαν τρόπο ζωής αλλά ίσως και για να αλλάζουμε περιβάλλον από την καθημερινότητα ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Για αυτό οι παλιοί ιστιοπλόοι που έχουν γίνει στεριανοί, αναπολούν πάντα με γλύκα τις χιλιάδες στιγμές και τις αναμνήσεις που τους έφερε το ιστιοφόρο. Ακόμα και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν τις αναπολούν με καμάρι ότι ξεπέρασαν κακούς καιρούς και στάθηκαν δυνατοί.

google-site-verification: google4dc3a8990fdc5417.html G-F0EYY2HBGF